Activitat Tarragonès

On consultar tota l'activitat cultural, esportiva, formativa i ciutadana del Camp de Tarragona i de les Terres de l'Ebre, organitzada per les diferents entitats públiques i privades de les comarques de Tarragona

Activitat
Música

Música

La música és un art que s’expressa mitjançant la combinació de sons, tenint com a elements constitutius la melodia, l’harmonia, el ritme i el timbre. Es manifesta en l'organització dels sons i els silencis en el temps.

Literatura

Literatura

En general, es pot entendre com a literatura qualsevol tipus de text. Fins i tot, hi ha qui defensa que es pot incloure qualsevol tipus de treball basat en símbols, com el còmic, les imatges o l'escultura.

Art

Art

L’art és el procés o el producte deliberat de l'organització dels elements en una forma que apel·la els sentits i les emocions. Abasta una àmplia gamma d'activitats humanes, de creacions i de maneres d'expressar-se.

Exposició

Exposició

Una exposició és un acte de convocatòria, generalment públic, en què s'exhibeixen col·leccions d'objectes de diversa temàtica, com ara: obres d'art, troballes arqueològics, instruments de diversa índole, maquetes d'experiments científics, maquetes diverses, temes de debat, etc., que gaudeixen d'interès.

Festa major

Festa major

Una festa major és la festa o el festival més important de cada barri, poble, vila o ciutat. Típicament commemora un fet important de la seva història o tradició, com ara la seva fundació. Aquesta festa pot ser alhora una festa patronal, o siga una festa en honor a un sant patró o santa patrona.