Gaudeix de les comarques de Tarragona

 

Comarques

Durant les discussions de divisió provincial, Tarragona, Reus i Tortosa van pugnar per la capitalitat de la província. La candidatura de Tortosa (que havia estat capital històrica de vegueria, de corregiment i cap de districte del Departament de les Boques de l'Ebre amb la divisió feta pels francesos) no va rebre suport. Diversos municipis de la Terra Alta i del Baix Ebre (Xerta, Benifallet i Tivenys) preferien Reus per la seva atracció comercial. Això va decantar el suport de l'àrea de Tortosa cap a Tarragona per la facilitat de comunicacions marítimo-fluvials.

Comarques de Tarragona
Allotjament

Allotjament Comarca

Posem al vostre abast els allotjaments del Camp de Tarragona i de les Terres de l'Ebre: hotels, apartaments, pensions, albergs, càmpings i també allotjaments rurals. Trobareu el que busqueu tant si viatgeu individualment com en grup, en família, per feina o per negocis… Aquí, a TarraBooK, volem que us hi trobeu com a casa vostra.

lloc interes

Lloc d'interès Comarca

El lloc d'interès aporta, avui, al món del patrimoni una visió global, integradora, que permet entendre un element patrimonial —estigui o no catalogat— no com un artefacte aïllat, sinó com una peça més d’un conjunt, és a dir, d’un paisatge, que li dóna sentit i raó de ser. En paral·lel, avancem cap a uns conceptes de patrimoni i paisatge més participats i plurals.

restauracio

Restauració Comarca

La gastronomia és l’art de menjar i beure bé. En un sentit més universal, la gastronomia és el coneixement ordenat de tots els aspectes que es relacionen amb el menjar: aspectes teòrics, científics, filosòfics, històrics, pràctics i socials. Una persona que pugui considerar-se practicant i experta en gastronomia.

rutes

Ruta Comarca

Les opcions per conèixer les comarques són tan nombrosos com els tipus de turistes que ens visiten. Per aquest motiu el turista s'han creat rutes: una sèrie d'excursions arreu del territori a través de l'agrupació dels recursos culturals, naturals, gastronòmics. Es considera una de les formes d'excursionisme o muntanyisme, oberta al gran públic perquè no necessita una gran preparació física o tècnica.

activitats

Activitat Comarca

L'agenda on consultar tota l'activitat cultural, esportiva, formativa i ciutadana de les comarques de Tarragona, organitzada per els diferents nuclis de pobació, entitats públiques, privades de les comarques. Gaudir de una bona festa, concert, exposició o concurs assegura una bona i divertida estada.