Canicròs
Denominació Origen
DO Catalunya

Actualment, la DO Catalunya aplega la gran majoria de municipis catalans productors de vi. El seu objectiu és millorar paulatinament la qualitat dels vins i de les vinyes, fomentant la investigació i l’aplicació de les últimes tecnologies. Consolidar, crear i innovar són directrius bàsiques que expliquen la Denominació d’Origen Catalunya.

DO Catalunya
DO Cava

La Denominació d'Origen Cava protegeix els vins VEQPRD (vi escumós de qualitat produït en regió determinada) elaborats segons el mètode tradicional del cava del Penedès.
Les varietat de raïm recomanades en el reglament són: macabeu, parellada i xarel·lo. A més, són autoritzades: subirat parent i chardonnay, com a varietats blanques; i garnatxa i monestrell com a negres. Per a l'elaboració de caves rosats es va incloure el 1998 la pinot noir i trepat.

DO Cava
DO Conca de Barberà

La Denominació d'Origen Conca de Barberà regula la producció vitícola de les conques dels rius Francolí i el seu afluent, l'Anguera, a la comarca de la Conca de Barberà. El primer reglament del Consell Regulador fou aprovat el 19 de novembre de 1985.

DO Conca de Barberà
DO Montsant

La Denominació d'Origen Montsant és una denominació d'origen vinícola que té la major part de la seva zona de producció a la comarca del Priorat, llevat d'algunes terres de la Ribera d'Ebre, a la riba del riu de Montsant.
Va néixer l'any 2001 integrada pels municipis i cellers que, fins aquella data, formaven la subzona Falset de la denominació d'origen Tarragona. La DO Montsant ha viscut, des de llavors, un creixement espectacular. Si en el moment del seu naixement, la DO tenia 28 cellers, la xifra supera ara els 50.

DO montsant
DO Penedès (Tgn)

A més de l'Alt i Baix Penedès, que concentren la major producció, s'inclou part de l'Anoia, del Baix Llobregat i del Garraf, més Aiguamúrcia a l'Alt Camp i Creixell i Roda de Berà al Tarragonès.

DO Penedès (Tgn)
DOQ Priorat

La Denominació d'Origen Qualificada Priorat és l'única denominació d'origen catalana reconeguda amb la màxima qualitat (DOQ). L'àrea de producció és al Priorat històric, al centre de la comarca del Priorat. L'àrea de la denominació comprèn els municipis de Bellmunt del Priorat, Falset (parcialment), Gratallops, el Lloar, el Molar (parcialment), la Morera de Montsant, Poboleda, Porrera, Torroja del Priorat, la Vilella Alta i la Vilella Baixa.

DO Priorat
DOP Siurana

L'oli de Siurana és un oli d'oliva verge extra amb Denominació d'Origen Protegida que es produeix a les comarques del Priorat, part de la Ribera d'Ebre, el Baix Camp, el Tarragonès, l'Alt Camp, el Baix Penedès i la Conca de Barberà. Té la seu del consell regulador a la ciutat de Reus. S'obté principalment a partir de la varietat d'oliva Arbequina (en un 90%), el 10% restant procedeix de la Rojal i la Morruda.

DO siurana
DO Tarragona

La Denominació d'Origen Tarragona és el segell que identifica i protegeix els vins elaborats al Camp de Tarragona i part de la Ribera d'Ebre.

DO Priorat
DO Terra Alta

La Denominació d'Origen Terra Alta està formada pels dotze municipis de la comarca de la Terra Alta. És la denominació d'origen més elevada i més meridional de Catalunya.
És característic de la Terra Alta el cultiu en terrasses entre unes valls de difícil accés. El sòl és calcari amb un bon drenatge. El clima és continental, la insolació és excel·lent, la pluviositat és baixa i els vents són de garbí i cerç.

DO Priorat
Col.laboradors
Avenc del Garraf

Un criança ecològic amb una acurada selecció dels vins base per tal d’aconseguir l’estructura necessària per envellir pausadament durant un llarg període a la nostra cava.

rutes
Celler Hidalgo Albert

“Celler Hidalgo Albert” és un projecte que neix l’any 2003 amb l’objectiu de produir uns vins ecològics d’alta qualitat amb mètodes de treball tradicional. L’indret escollit: Poboleda. Situada al nord del Priorat històric ens ofereix les condicions i particularitats perfectes per convertir en realitat un somni.

rutes